Over ons

Pand Taxi JonkerIn haar vijftigjarige bestaan heeft Taxi Jonker een grote ontwikkeling doorgemaakt. Naast modernisatie, professionalisering en een gestaag groeiende, diverse klantenkring blijft een belangrijk aspect onveranderd: de betrokkenheid van de directie bij het dagelijks vervoer van de klanten. Met passie voor dienstverlening word nauwgezet toegezien op werkelijke, hoogstaande service en kwaliteit.

De chauffeurs en centralisten delen die passie en vormen een goed, collegiaal en professioneel team. Taxi Jonker heeft zich in het afgelopen decennium ontwikkeld tot een belangrijke speler op de zakelijk, exclusieve vervoersmarkt en toont zich steeds weer een betrouwbare partner voor relaties met een grote verantwoordelijkheid binnen de maatschappij.

Het management van Taxi Jonker wordt gedaan voor Dick Jonker & Suzan Jonker-Bergwijn. Zij dragen de verantwoording voor het algemeen functioneren van het bedrijf, waarbij het taakaccent ligt op het financieel-juridisch beleid en het toezicht op een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van alle werkzaamheden.

De centrale, gevestigd in het kantoor aan de Steenbakkerstraat, wordt bemand door een team van professionele centralisten.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please return to the home page or use the search form below.