School & Rolstoelvervoer

School Vervoer

Niet alle kinderen kunnen in hun eigen buurt naar school. Wanneer ouders hen niet dagelijks naar school kunnen brengen, word gekozen om het vervoer in handen van een taxi bedrijf te leggen. Voor ouders een grote stap. Ze geven de veiligheid en geborgenheid immers -tijdelijk- uit handen en moeten er maar op vertrouwen dat het allemaal goed gaat. Voor het betreffende taxi bedrijf een grote verantwoordelijkheid.

Bij Taxi Jonker denken wij juist om deze reden niet licht over schoolvervoer en gaan het vervoer ook alleen aan onder de juiste randvoorwaarden. Ons schoolvervoer is van hoogstaande kwaliteit, door een uitstekende planning, zeer professionele chauffeurs en een uitmuntend wagenpark.

Rolstoel Vervoer

Onze luxe bussen met airco en aangepast interieur zijn mede ingericht voor het vervoer van rolstoelgebruikers. De chauffeurs van Taxi Jonker zijn getraind om zeer behoedzaam te rijden. Immers, in een rolstoel ervaart de passagier iedere beweging van het voertuig in versterkte mate. Voor het reserveren van een rolstoelbus dient u rekening te houden met een ruime marge in tijd. Het verdient aanbeveling uw rolstoel rit tijdig te reserveren.

Mercedes-Benz Sprinter 8 personen
busbuslinks

busbusbinnenbusbus busbuszijkant

Mercedes-Benz Sprinter 8 personen

Deze Mercedes-Benz Sprinter is een luxe vervoersmiddel voor kleine tot middel grote groepen,
met een capaciteit van 8 personen en genoeg laadruimte voor uw bagage.
Tijdens de reis kunt u relaxen in de luxe stoelen terwijl onze ervaren chauffeurs

De 8 persoons Sprinter is standaard uitgerust met:

  • Airconditioning & Climate control
  • Navigatiesysteem
  • Luxe Stoelen

Mercedes-Benz Sprinter (rolstoel vervoer)

DSC00875 rol-binnenrol-dashrol-voorkant

Mercedes-Benz Sprinter 

Voor het vervoeren van rolstoelen heeft Taxi Jonker speciale sprinters die voldoen aan alle  eisen voor het vervoeren van rolstoelen en hun gebruikers. De auto's zijn speciaal ontworpen voor dit doel en hebben daarom om de benodigde faciliteiten zoals bevestigingspunten om de rolstoelen vast te zetten.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please return to the home page or use the search form below.